Новини про лікування і профілактику цукрового діабету

Численні дослідження у пошуках ліків від цукрового діабету, зокрема 1-го типу, зосереджені на β-клітинах підшлункової залози,...

Компанія Vertex Pharmaceuticals оприлюднила обнадійливі результати застосування новітньої клітинної терапії у перших пацієнтів...

Нещодавнє дослідження, опубліковане в журналі Lancet, надало комплексну оцінку поширеності діабету у всьому світі, підкресливши...

Дослідники представили оновлену інформацію про потенціал щотижневого інсуліну ікодек для лікування цукрового діабету 1-го...

«Quarter» («Чверть») — повнометражний фільм-комедія про дорослішання молодої жінки з цукровим діабетом 1-го типу, яка долає життєві злети та падіння (а також злети та падіння рівня цукру в крові).

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) дозволило виробникам вказувати на пакуванні, що йогурт може знизити ризик розвитку діабету 2-го типу. Але є деякі обмеження.  Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

Нове дослідження показало, що терапія червоним світлом знижує рівень глюкози в крові, що може допомогти людям з цукровим діабетом 2-го типу (ЦД2) контролювати свій стан. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

Команда італійських вчених проаналізувала клінічні та експериментальні результати останніх досліджень, щоб зрозуміти терапевтичний вплив спіруліни на лікування серцево-судинних захворювань та їхніх факторів ризику, зокрема діабету. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

Нова біосенсорна система Dexcom Stelo Glucose Biosensor System покликана допомогти людям з діабетом 2 типу та без діабету зрозуміти вплив харчування, фізичної активності на рівень цукру в крові та покращити результати медикаментозного лікування. 

Нещодавнє дослідження пропонує новий підхід до лікування цукрового діабету 2-го типу та пов'язаних з ним метаболічних порушень. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

Об'єм підшлункової залози може бути прогностичним критерієм переходу до 3-ої стадії цукрового діабету 1-го типу, згідно з новим дослідженням, результати якого були опубліковані у Diabetes Care. Продовжуйте читати, щоб дізнатись більше.

Tandem Diabetes Care, компанія, що займається розробкою технологій у сфері лікування діабету, оголосила про комерційний запуск Tandem Mobi — найменшої у світі довговічної автоматизованої системи доставки інсуліну, повністю керованої за допомогою смартфону. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше про новинку.

Дослідники виявили новий біомаркер ниркової недостатності, який може допомогти лікарям діагностувати захворювання на ранній стадії. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

Дослідники представили оновлену інформацію щодо застосування інсуліну ікодек, який вводиться один раз на тиждень, для лікування цукрового діабету 2-го типу. Продовжуйте читати, щоб дізнатися більше.

Новинки сфери діабетології, новони в лікуванні і профілактики цукрового діабету - це те, за чим в першу чергу повинна пильнувати кожна людина з ЦД, яка прагне досягти хорошої компенсації діабету і уникнути його ускладнень. В цьому розділі - актуальні новини діабета 2 типу і новини про лікування діабета 1 типу, гестаційного цукрового діабету та інших типів діабету. Нове в разробці фармацевтичних препаратів і підтвердженні результати наукових досліджень діабету, та і просто актуальна цікава та важлива інформація, яка здатна облегшити життя з ЦД. Теперь вам не доведеться витрачати незліченну кількість часу на пошук інформації в інтернеті - усі діабет-новини для вас на нашому сайті. І главное - всі новини про лікування цукрового діабету, розміщені на сайті СахарОК, перевірені!