Створення та публікація контенту. Медіапроєкт СахарОК

До публікації допускаються виключно якісні тексти*. Редактори працюють з текстами відповідно до правил та принципів редакційної політики СахарОК.

Створення та публікація контенту. Медіапроєкт СахарОК - изображение

Основні вимоги та принципи формування та розміщення контенту на платформах медіапроєкту Корпорації RIA Media — СахарОК.


Створення та публікація контенту 

*Під якістю розуміємо:

  • Унікальні тексти (не менше 85%), створені з урахуванням потреб цільової авдиторії
  • Грамотна українська мова
  • Чіткі висловлювання та логічні зв'язки, відповідність заголовків, підзаголовків тексту, структурування для кращої читабельності, візуалізація написаного за допомогою зображень
  • Використання джерел доказової медицини, відповідність рекомендаціям світових та українських діабетичних організацій, достовірність та релевантність
  • Зазначення авторства та використаних джерел під час створення контенту,  фіксування посилань, імен, назв
  • Повага до відчуттів читача, цільової аудиторії.

Неприйнятні та заборонені до публікації тексти

  • Що не відповідають правилам правопису, порушують стилістику сайту 
  • Які містять нецензурні висловлювання
  • Які можуть шкодити репутації медіапроєкту та його команди
  • Не є інформативними, в яких дублюється інформація, створюючи тим самим ілюзію об'єму, але не додає суті
  • Що містять міркування, висловлювання чи будь-що інше, що може образити, принизити, спровокувати конфлікт на етнічній, расовій чи релігійній основі
  • Із непристойними, недоречними, зневажливими висловлюваннями, пропагандою алкогольних, наркотичних речовин
  • Які перенасичені смайлами, емоджі тощо
  • Що містять жаргон. Водночас, професійний сленг не є однозначно забороненим — може бути використаний за потреби та помірковано, якщо не заважає розумінню загального контексту написаного.

Відповідальність за включення статей до плану публікацій несе головний редактор.

Редактори мають право на свій розсуд та за потреби корегувати тексти (зі збереженням загальної стилістики викладення) для полегшення читання без дозволу автора, оновлювати — для дотримання принципів актуальності контенту та покращення його якості. 

Опубліковані на сайті статті не знімаються та не видаляються, за винятком зламаної сторінки, виявлення технічних помилок.

Політика виправлень та оновлень

СахарОК вносить виправлення, додає пояснення, актуалізує контент та оригінальний вміст матеріалів на сайті за необхідності та потреби, що визначається редакційною командою. 

Для редагування незначних помилок (орфографічних, граматичних, стилістичних) редакція вживає оперативних заходів для зміни чи заміни. Корегування, що не впливають на значення вмісту, можуть відтворюватися на сайті відтерміновано та без додаткових сповіщень.

Якщо в публікації або матеріалах спецпроєктів буде виявлено суттєві помилки або невідповідності, редакція намагатиметься в найкоротший термін оновити вміст і позначити факт оновлення на сторінці публікації, зазначаючи відповідні джерела та/або створить новий контент і зазначить оновлену версію у відповідній нерелевантній публікації (оригінальній статті).

Політика виправлень та внесення оновлень не застосовується до новинного контенту та рекламних/партнерських статей (якщо того не запитує рекламодавець/партнер). Видавець та редакційна команда може корегувати ліцензований вміст або вміст, наданий третьою стороною, без попередньої згоди з автором/надавачем інформації, якщо відсутність таких виправлень призводять до хибних трактувань.


Якщо ви бажаєте долучитись до редакторської команди освітньо-медичного медіапроєкту СахарОК , стати партнером, спонсором або ж маєте інші пропозиції щодо співпраці та взаємодій, сконтактуйте з нами — напишіть повідомлення на адресу електронної пошти [email protected].


Про нас

Редакційна політика

Ми в Instagram та Telegram