«Школа контролю цукрового діабету. Частина 2» — книга, на яку всі чекали!

Як впливають цукри на інші органи? Чи можуть боліти зуби через некомпенсований діабет? Як ушкоджені цукрами нирки шкодять роботі серця? Чому дієта — не найкращий спосіб досягти кращого самопочуття? Як не втратити кохання, якщо в тебе діабет? Усе це та багато іншого на 170 сторінках другої частини циклу «Школа цукрового діабету» з Діа Бетт та SaharokSchool.

«Школа контролю цукрового діабету. Частина 2» — книга, на яку всі чекали! - изображение

Команда СахарОК у співавторстві з фаховими спеціалістами та завдяки підтримці партнерів працює над циклом «Школа цукрового діабету» з SaharokSchool, щоб кожен, хто живе або допомагає керувати цукрами, міг жити якісно довше та  без ускладнень діабету.

Друга частина книги присвячена різноманітним ускладненням цукрового діабету та способам їх профілактики. Ні, це все не страшно, адже ми вчимось, як за допомогою здорового способу життя уникати ускладнень і підкоряти діабет! Також в книзі ви знайдете поради по харчуванню, способи вирішення гострих ускладнень (гіпо- гіперглікемія, кетоацидоз) та правила поведінки при інших станах, таких як харчове отруєння, вірусні захворювання тощо.

«Школа контролю цукрового діабету. Частина 2» — книга, на яку всі чекали! - 2 изображение

Читаючи книгу, ви зрозумієте, що діабет у кожного свій. Та це не окремий стан — це особливість роботи організму, яка за браком грамотного контролю підвищує ризик руйнації інших органів, погіршує самопочуття та знижує якість життя загалом.

Дізнайтесь, як різкі та часті коливання цукрів позначаються на мікро- та макросудинах і стають причиною погіршення зору, руйнації зубів, порушення роботи нирок, впливають на серце та нервові закінчення, позначаються на настрої, стані шкіри та навіть призводять до проблем інтимного характеру… Усвідомте, що те, як ви їсте, скільки тренуєтесь, які шкідливі звички маєте, викарбовує вашу історію здоров’я.

«Школа контролю цукрового діабету. Частина 2» — книга, на яку всі чекали! - 3 изображение

Прагнете зберегти здоров’я — контролюйте цілі ABC (про це в книзі говоримо, зокрема). І пам’ятайте, що збалансоване харчування, адекватна фізична активність, відмова від шкідливих звичок — це прості та дієві методи протидіяти ускладненням та можливість уникнути складного лікування.

Вивчайте свій організм разом із Діа Бетт та SaharokSchool, і будьте здорові!

Як отримати книгу:

  • Завантажуйте книгу безкоштовно на нашому сайті
  • Отримуйте в подарунок друкований екземпляр при замовленні товарів в магазині чи придбайте на сайті SaharokShop
  • Лікарі-ендокринологи та інші спеціалісти в сфері діабету, лікарні, громадські організації та асоціації мають змогу заповнити онлайн-форму та отримати друковані екземпляри для своєї спільноти Google Form 

Дякуємо за допомогу у створенні книги нашим поважним спеціалістам Б.М. Маньковському, М.В. Власенко, Ю.О. Кривов’яз

Разом ми — сила!

«Школа контролю цукрового діабету. Частина 2» — книга, на яку всі чекали! - 4 изображение

#SaharokSchool 

#школадіабету