День диабета в Украине: куда пойти?

Всесвітній день діабету 2017 в Києві на НСК "Олімпійський"! 12 листопада з 10:00 до 18:00 Українська Діабетична Федерація запрошує на ДіаФорум-2017, який цього року присвячений темі "Жінка та діабет"

День диабета в Украине: куда пойти? - изображение

В програмі:
"Дорожня карта життя з діабетом"
Ви відвідаєте зони майстер-класів та інтерактивів здоров'я та медичної допомоги; здорового харчування та функціональних продуктів; краси та косметології; психологічної реабілітації; школу діабету.

У вас буде можливість дізнатися:
- як попередити розвиток діабету 2 типу
- як організувати раціональне харчування вашої родиниДень диабета в Украине: куда пойти? - 2 изображение
- як зберегти красиву посмішку

а також про:
- шкільне харчування – те, чого ми не знаємо
- інновації у діабетичній допомозі
- догляд за ногами від А до Z
- правові аспекти та протистояння соціальній дискримінації та багато іншого.

 

Душа Всесвітнього Дня Діабету на Олімпійському - Богдан Бенюк, улюблений народний артист, щиро допомагатиме вести інформаційну кампанію. Разом з маестро ви привітаєте веселе дитяче fashion-шоу, де моделями виступатимуть маленькі люди з діабетом.


Ви матимете можливість познайомитися з людьми, які уміють керувати своїм діабетом, яких діабет навчив мужньо долати життєві перешкоди та перемагати. З вами спілкуватимуться чарівні і успішні жінки, лідери діабетичного руху, команда футболістів «ДіаЄвро Україна», мандрівники і просто хороші люди.
 

Окрема частина програми до Всесвітнього Дня Діабету в Україні 2017 - АвтоКвест DiaMond (Diabetes Mondial). Цікава заплутана програма автоквесту , що стартує 11 листопада о 10 годині біля Центрального палацу одруження на проспекті Перемоги захопить активних квест-геймерів (до речі, приєднуйтесь! деталі у організаторів та на нашому сайті https://wdd.org.ua/ ). Тематичний пригодницький сценарій надасть вашій команді друзів, колег пригод та адреналіну!

Всесвітній День Діабету визначає важливість проблеми (кожна 12-та людина в Україні має діабет, але тільки 1 з 2 знає про свій діагноз!) та нагадує: діабет 2 типу можливо попередити.
Разом за наше здорове майбутнє!


Офіційний спонсор:
компанія Ново Нордіск А/Т в Україні

Контакти організаторів:
[email protected] - Очеретенко Валентина
[email protected] - Ольга Донцова

wdd.org.ua