Результаты семейного конкурса от Сахарка и ЭкоМед

Подошел к концу наш семейный конкурс ко Всемирному Дню Диабета и мы объявляем победителей, которые получат в подарок глюкометр NewMed NEO от компании ЭкоМед!

Ими стали:

Инна Котлярова

Світлана Кирилюк

Черкавська Лєра

Шалаєв Анатолій

Результаты семейного конкурса от Сахарка и ЭкоМед - изображение

Поздравляем победителей! 

А вот и сами истории, набравшие больше всего голосов в конкурсе! Спасибо вам, что поделились с нами теплом и любовью, царящими в ваших семьях! Мы искренне верим, что это главные ценности в жизни, благодаря которым люди могут преодолеть любые преграды!


Инна Котлярова

Результаты семейного конкурса от Сахарка и ЭкоМед - 2 изображение

"Меня зовут Инна и моя поддержка это мой родной брат Сережа)) Он всегда готов прити мне на помощь))Развеселить и подбодрить))Сьездить по инсулин или сделать укол или же померять сахар это тоже Сережа)))Но в тоже время он по доброму строг))Следит за моим питанием,вовремя ли сделала уколы и все все все)))Спасибо любымый братишка что ты всегда со мной)))"


Світлана Кирилюк

Результаты семейного конкурса от Сахарка и ЭкоМед - 3 изображение

"Усім привіт. Діабет вплинув на усю нашу сім'ю, тому навчитися жити з цієї хворобою ми почали з власної родини.Про наш діагноз знають вчителі, друзі-у разі необхідності вони зможуть надати допомогу.Коли поставили діагноз моїй дитині ми усією родиною почали правильно харчуватися, слідкувати про якість, кількість, регулярність і частота приймання їжі.Почали відвідувати спортивні секції.Хочу сказати що діабет згуртував нашу сім'ю і змусив звернути увагу на прості речі які ми раніше не помічали."


Черкавська Лєра

Результаты семейного конкурса от Сахарка и ЭкоМед - 4 изображение

"Моя сім'я відіграє дуже велику роль у моєму діа-житті. Адже вони єдині, які з перших хвилин перебувають зі мною. З їхньою допомогою я маю те, що потребує моя хвороба, а найголовніше - це підтримка. Без неї було б важко. Але я хочу прикріпити ще одну сім'ю, яка також зіграла велику роль у моєму діа-житті. Це моя друга сім'я і дім, у який хочеться повертатись. Коли захворіла, то хвилювалася як вони це сприймуть. Але те що вони зробили для мене, було для мене приємним шоком. Я зрозуміла, що я не одна. Я дякую кожному хто поруч зі мною. Люблю свої сім'ї і дякую за їхню безмежну підтримку, та радісний настрій у похмурі дні."


Шалаєв Анатолій

Результаты семейного конкурса от Сахарка и ЭкоМед - 5 изображение

"Нам вчора було дев'ять років і рік з "хвостиком" як ми солоденькі. Андрійко, якось дуже легко сприйняв свою хворобу, поки мама плакала у подушку, коли дізналася про діагноз, тато схвильовано шукав відповіді в інтернеті, як вилікувати цукровий діабет, вичитував про медовий місяць та низьковуглецеву дієту. Малий Андрійко навіть полюбив свою хворобу, він вже може сам поміряти собі цукор, знає скільки й чого скільки та коли треба зїсти, скільки вколоти собі інсуліну.... Він любить кричати Гіпка! Та бігти за черговим солодким яблуком, відчуваючи своїм організмом наближення гіпоглікемії. Та найбільше Андрійко любить воду, плавати і дуріти зі своїм старшим братом Тарасович та іншими дітлахами. "Мамо, як я плаваю - мені можна їсти та колоти інсулін?", - одного разу сказав Андрійко, який вірить у те, що незабаром, ліки від цукрового діабету обов'язково придумають і всі дітки будуть здоровенькими - дай Боже, щоб так і сталось, як мріє Андрійко, якому нещодавно виповнилося лише дев'ять років!"


Ждем Ваши данные для отправки подарочков по Новой Почте (Номер тел., ФИО, город, номер отделения НП) на почту [email protected]!

О конкурсе можно прочитать здесь

Коментарі (2)

Ви не авторизовані

  • Шалаєв Анатолій

    Дякуємо Сахорку!!!
  • Світлана Кирилюк

    Дуже дякую журналу сахарок за те що Ви є у нас. Люблю Вас. Завжди читаю.