Спецвипуск ``Сахарка`` до Дня Незалежності України! ЗАВАНТАЖУЙ!

Вітаємо наших українських читачів із Днем Незалежності! Спеціально до цієї нагоди ми підготували спецвипуск, що буде корисним та особливо цікавим для гвас. Дуже актуально та локально. Про діабет по-українськи!

Спецвипуск ``Сахарка`` до Дня Незалежності України! ЗАВАНТАЖУЙ! - изображение

Нас часто запитують чому ми не друкуємо СахарОК українською. Що ж… саме з української версії все і починалося. І навіть наш сайт був тільки для української аудиторії. Але далі попит на наші матеріали поширився далеко за межі України. 

Нас просили робити переклади наші підписники з Білорусі, Росії, Казахстану, Ізраїлю, Грузії та інших країн, де розуміють російську мову.

Побачивши, що ми потрібні людям з діабетом у різних куточках світу, ми вирішили бути доступними для всіх.

Спецвипуск ``Сахарка`` до Дня Незалежності України! ЗАВАНТАЖУЙ! - 2 изображениеЗвісно, більша частка наших проектів все ще реалізується в Україні. Стільки людей нам допомагають, відчуваємо потужну підтримку від діабетичних організацій та наших читачів. За що дуже вдячні!

Також ми помітили, що діабет дуже локальний. Тобто його проблематика та особли- вості дуже відрізняються не те що по країнах, а навіть по містах. І писати про юридичні аспекти або надавати інформаційні консультації досить важко. Саме тому, в День Незалежності України, ми розробили спеціальний випуск журналу «СахарОК» тільки для українських читачів!

Ми будемо обговорювати наші внутрішні особливості лікування. Підкажемо корисні діабет-контакти. Познайомимо з цікавими людьми. Та підкажемо декілька смачних кулінарних ідей, які можна втілити з наших улюблених українських продуктів! Цінуємо вашу увагу, наші дорогі читачі! Знайте, що ваші питання та проблеми нам дуже близькі

Спецвипуск ``Сахарка`` до Дня Незалежності України! ЗАВАНТАЖУЙ! - 3 изображение

 

У випуску:

- Надихаючі історії наших читачів

- Ідеї відпочинку з діабетом в Україні

- Українські діабет-стартапи

- Юридичні поради з видачі інсуліну

- Корисні діабет-контакти Києва

- Рецепти страв з улюблених продуктів

 

"СахарОК" по-українськи можна зручно читати у кіоску issuu.com:

ЧИТАТИ

Або завантажуйте PDF файл безкоштовно у нашому архіві:

ЗАВАНТАЖИТИ

Зі святом! :) 

З турботою із Вінниці, головний редактор Тетяна Авраменко

та вся команда журналу «СахарОК»!