Глюкометри та тестові смужки Longevita — якість за доступною ціною

Провідний український дистриб’ютор ЮГМЕДконтракт та Австрійський бренд медичної техніки Longevita (VAMA Holding GmbH) запускають масштабний соціальний проєкт доступної глюкометрії для всієї родини. 

Глюкометри та тестові смужки Longevita — якість за доступною ціною - изображение

З допомогою один одному – до Перемоги!

Незабаром – наша Перемога і початок мирного життя. В ньому будуть велика радість, велике відновлення та великі плани.

І готуватись до нього треба вже зараз, аби мати сили та міцне здоров’я для втілення своїх мрій у вільній країні.

Кожен мешканець України може придбати Глюкометр Longevita FAMILY (Австрія) та тест-смужки до нього в аптечних мережах, магазинах медичної техніки за соціальною ціною:

  • Глюкометр – 250 грн (у наборі: глюкометр, тест смужки №10, ланцетний пристрій (для проколу), ланцети №10, 3 контрольні розчини, пластиковий футляр для зберігання)

  • Тест смужки №50 – 199 грн.

Соціальній проект триває з січня по липень 2023 включно. По завершенню проєкту наявність глюкометрів та тест-смужок Longevita FAMILY (Австрія) на ринку України гарантовано.

Простий та зручний контроль рівня цукру в крові допоможе запобігти розвитку діабету (на тлі постійного стресу) та інших супутніх хвороб.

Долучайтесь до проєкту – зробіть піклування про здоров’я нашою новою українською звичкою! 

Про глюкометри Longevita FAMILY:

Виготовляються австрійською корпорацією  «VAMA Holding GmbH» для самостійного контролю рівня глюкози в крові вдома. Дані прилади можуть застосовуватися у лабораторних дослідженнях рівня глюкози з венозної та пуповинної крові.

Точні вимірювання пристроїв корелюють з лабораторними вимірами.

Глюкометр простий у використанні (підходить для дітей від 1 дня народження та людей похилого віку): 

  • вмикається при розміщенні тест-смужки в прилад;

  • вимірює відразу при нанесенні крові на тест-смужку; 

  • результат можна бачити через 5 секунд на великому та зручному екрані;

  • вимикається самостійно при витягуванні тест-смужки з приладу.

Набір містить 3 контрольні рідини для перевірки результатів вимірювання, яку необхідно проводити при відкритті кожної нової коробки з тест-смужками, при заміні елементів живлення, для перевірки правильності роботи приладу після його падіння або коли достовірність результатів викликає сумніви.

Тригранне лазерне заточування ланцетів та регуляція глибини проколу на ланцетному пристрої забезпечують практично безболісний прокол для отримання крапельки крові.

Тест-смужка має спеціальну будову для всмоктування крові, тому для аналізу потрібна в 2 рази менша крапля крові, ніж при використанні інших глюкометрів.

Дозволено до застосування у вагітних та новонароджених.

Подробиці: www.longevita.ua

Обираючи Longevita, кожен гарантовано отримує доступ до високих стандартів якості, підтверджених європейськими та американськими сертифікатами: МDD-CT, CE, FDA, MDSAP, ISO 13485, ISO 15197, BSCI, ESH, GMP, FSC, RoHS, Reach, AAMI.


Отримайте шанс стати власником глюкометрів Longevita FAMILY – беріть участь у розіграші на сторінках СахарОК у Фейсбук або Інстаграм – виконуйте прості умови, вигравайте та піклуйтесь про своє здоров’я.

Facebook | Instagram

Глюкометри та тестові смужки Longevita — якість за доступною ціною - 2 изображение

Партнерський проєкт ЮГМЕДконтракт та Австрійський бренд медичної техніки Longevita (VAMA Holding GmbH)