Годинники Garmin можна використовувати для контролю за показниками рівня цукру в крові

Компанія Garmin нещодавно оголосила про випуск застосунку для моніторингу рівня глюкози в крові для своїх годинників Garmin Fenix 7 та Instinct 2.

Годинники Garmin можна використовувати для контролю за показниками рівня цукру в крові - изображение

Це оновлення, звичайно, не дозволяє Garmin Fenix 7 або Instinct 2 самостійно вимірювати рівень цукру в крові. Воно просто агрегує показники безперервного моніторингу глюкози Dexcom, пропонуючи швидкий і зрозумілий спосіб відстежувати ваші результати, просто глянувши на зап'ястя (не використовуючи ваш смартфон).

Garmin заявляє, що програмне забезпечення призначене для людей, які використовують Dexcom G6 або Dexcom G7, датчики, які зазвичай носять на передпліччі.

Нове програмне забезпечення складається з двох частин: застосунок Dexcom mini дозволяє бачити поточні показники глікемії, тенденції та показники ГК за останні три години у вигляді віджету; а також поле даних Dexcom, яке відображає показники рівня глюкози в крові і тенденції під час занять спортом.

Garmin дозволяє власникам годинників самостійно налаштовувати, яка статистика де відображатиметься на екрані.

Ці функції також можна використовувати на велокомп'ютерах Edge, таких як Edge 540.

Перше програмне забезпечення Dexcom для пристроїв Garmin було випущене ще наприкінці 2021, тому, швидше за все, Garmin оголошує про його ширшу доступність, а не про початковий випуск.

***Джерела:

  • forbes.com
  • garmin.com

Читайте також:

Дозвіл FDA розширює технологічні можливості для лікування діабету

Apple розробляє глюкометр для Apple Watch: Що нам відомо

Чому СЕО компанії, що створила ChatGPT, приймає метформін?

 

Ми в Instagram та Telegram