FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора

Все досить легко. Вам не знадобляться будь-які додаткові пристрої або консультації фахівця. Просто дотримуйтесь наступних кроків, щоб встановити ваш CGM.

FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора - изображение

#1. Протріть місце встановлення датчика спиртовою серветкою і дайте шкірі просохнути, перш ніж продовжувати процедуру. Це допоможе датчику FreeStyle Libre краще приклеїтися до шкіри.

FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора - 2 изображение

#2. Повністю зніміть гнучку кришку з футляра датчика. Відгвинтіть ковпачок з аплікатора і відкладіть ковпачок убік.

FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора - 3 изображение

#3. Зіставте темну мітку на аплікаторі датчика з темною міткою на футлярі датчика. Поставте футляр датчика на тверду поверхню і з зусиллям, до упору втисніть у нього аплікатор датчика. Вийміть аплікатор датчика з футляра датчика.

FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора - 4 изображение

FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора - 5 изображение

#4. Щоб встановити датчик, прикладіть аплікатор датчика до підготовленої ділянки шкіри і сильно притисніть його до шкіри.

FreeStyle Libre: Інструкція зі встановлення сенсора - 6 изображение

#5. Запустіть сенсор за допомогою сканера або застосунку LibreLink на вашому смартфоні. Піднесіть сканер/смартфон на відстань не більше 4 см від сканованого датчика. Сканер/LibreLink автоматично запустить датчик. Якщо звукові сигнали ввімкнено, сканер подає сигнал після успішної активації датчика.

Через одну годину після встановлення ви зможете перевірити рівень глюкози в крові. Протягом цього проміжку часу відбувається адаптація датчика до вашого тіла. Вимірювання рівня цукру недоступні протягом цього періоду.

Не рідше одного разу на 8 годин скануйте датчик, щоб не загубити дані.  Рекомендовано сканувати датчик перед сном та одразу після пробудження, оскільки він зберігає дані тільки за останні 8 годин. 

Через 14 днів замініть датчик на новий.


Читайте також:

FreeStyle Libre 3: Що потрібно знати про сенсор нового покоління

MiaoMiao 3: НОВИЙ ТРАНСМІТТЕР ДЛЯ FreeStyle Libre

Дозвіл FDA розширює технологічні можливості для лікування діабету

 

Ми в Instagram та Telegram