FDA схвалило безперервний моніторинг глюкози DEXCOM G7

8 грудня 2022 компанія Dexcom, яка виробляє безперервні моніторинги для контролю рівня цукру в крові, оголосила про схвалення FDA свого продукту нового покоління — Dexcom G7 CGM. G7 схвалений для людей з усіма типами діабету у віці від двох років і старше.

FDA схвалило безперервний моніторинг глюкози DEXCOM G7 - изображение

У лютому цього року компанія Dexcom оприлюднила дані клінічних випробувань, які продемонстрували найвищу точність вимірювання рівня цукру в крові серед усіх схвалених на сьогоднішній день CGM (continuous glucose monitors).

Клінічно доведено, що використання CGM допомагає знизити рівень глікованого гемоглобіну (HbA1c), що призводить до покращення стану здоров'я людей, які живуть з цукровим діабетом.

G7, сертифікований як інтегрований CGM (iCGM), може інтегруватися з автоматизованими системами доставки інсуліну та підключатися до таких носіїв, як Apple Watch та інших цифрових медичних додатків, щоб допомогти користувачам досягти більш здорового рівня цукру в крові.

НОВИНКА! DEXCOM G7: Найтонший сенсор за всю історію Dexcom

G7 має кілька важливих переваг перед CGM попереднього покоління G6, а саме:

  • G7 на 60% менше, ніж G6
  • G7 — це одночасно і сенсор, і трансміттер
  • Період прогріву скорочено з двох годин до 30 хвилин
  • Збільшено термін використання сенсора — до 14-15 днів, порівняно з Dexcom G6 — 10 днів. 

Як і G6, G7 не потребує калібрування і надсилає показники рівня глюкози в режимі реального часу на сумісні пристрої кожні п'ять хвилин. Система попереджає користувачів про прогнозований низький рівень цукру в крові до того, як він виникне, що дозволяє вжити заходів для підтримання рівня в здоровому діапазоні.

Продукт оснащений оновленим мобільним додатком, більш персоналізованими налаштуваннями сповіщень про високий і низький рівень цукру в крові та постійною можливістю ділитися даними про рівень цукру в крові в режимі реального часу з близькими та лікарем.

«Коли ми приступили до розробки G7, наша мета була простою: зробити найпотужніший, простий у використанні CGM доступним для людей з діабетом як 1, так і 2 типу. G7 повністю виконує цю обіцянку! І тепер, коли він отримав дозвіл FDA, ми з нетерпінням чекаємо, коли G7 стане комерційно доступним у найближчі місяці», — Кевін Сайер (Kevin Sayer), голова, президент і головний виконавчий директор Dexcom.

Джерело

 

Читайте нас в Instagram та Telegram