На скільки можливо схуднути за один місяць?

На скільки можна схуднути за 1 місяць, запитаєте ви? Варто зауважити, що через місяць дієти і важких фізичних вправ кожен побачить на вагах свою власну цифру, що відрізняється від показників, яких досягнуть інші за той же термін. І ось чому ..

На скільки можливо схуднути за один місяць? - изображение

Справа в тому, що багато залежить від того, яка вага у вас була спочатку. Наприклад, якщо ви важите 70 кг, вам буде набагато важче скинути 10 кг, ніж якби ви важили 90 кг. Чим більша вага, тим швидше «тануть» зайві кілограми! Якщо ви хочете в найкоротший термін позбутися ненависного жиру, вам знадобиться як мінімум 10-14 днів. Але оптимальним строком є один місяць - саме за цей час за умови правильного харчування та використання фізичної праці можна скинути 5 зайвих кілограмів.

На скільки можливо схуднути за один місяць? - 2 изображение

Щоб скинути фунт (близько пів-кілограма) ваги, вам потрібно позбутися від 3500 калорій - шляхом вживання меншої кількості їжі або заняття фізичними вправами в більшому обсязі, а ще краще поєднуючи обидві ці речі. Слід зазначити, що ваш організм спалює енергію навіть у сні, тому усунення декількох сотень калорій за допомогою дієти і фізичних вправ для більшості людей буде достатнім, щоб почати худнути.

Неможливо втратити вагу? Можливо, ви недооцінюєте кількість калорій, вживаних щодня. Відстежуйте енергетичну цінність свого меню і розраховуйте витрачені калорії.

На скільки можливо схуднути за один місяць? - 3 изображение

Ми рекомендуємо скоротити щоденне споживання калорій до 1500. Якщо з їжею надходитиме ще менша кількість калорій, це може нашкодити вашому обміну речовин. Щоб швидше скинути зайву вагу, активно займайтеся фізичними вправами. Схуднення - це індивідуальний процес, однак, якщо ви поставите перед собою таку мету, то знайте, що скинути 5 кг за 4 тижні (1 місяць) - це цілком здійсненне завдання.